tag:blogger.com,1999:blog-3384550822560349043.post4655058852365775231..comments2023-11-22T10:03:44.249+01:00Comments on Karra w kuchni: Uwielbiam cynamon czyli szybkie cynamonowe serduszka z ciasta francuskiegoKarrahttp://www.blogger.com/profile/08352541634112216413noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3384550822560349043.post-6626574002558515842011-11-08T21:53:06.369+01:002011-11-08T21:53:06.369+01:00można. Ciasto francuskie rozwijasz, smarujesz pest...można. Ciasto francuskie rozwijasz, smarujesz pesto i składasz jak w opisie. Idealne do piwa:)Karrahttps://www.blogger.com/profile/08352541634112216413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3384550822560349043.post-62305102206382737892011-11-08T21:12:51.280+01:002011-11-08T21:12:51.280+01:00Mówisz, że z pesto też można? :>>>Mówisz, że z pesto też można? :>>>Anonymousnoreply@blogger.com